FOR HARD WORKERS

Robust
Simplu
De încredere
Transportă mai mult

Voucher cadou

Până la 31 august, la achiziţia unui camion Truston, asigurăm voucher cadou (manopera+piese).

1.200 euro TVA inclus

CERE OFERTĂ 

Avantaj Client

La achiziția a două unități din stoc, avantaj client: 4.800 euro TVA inclus.

Ofertă valabilă până la 31 august. Livrare imediată.

CERE OFERTĂ 

ATP Trucks Automobile
ATP Trucks Automobile este cea mai tânără afacere în cadrul ATP Group. Activitatea de bază este aceea de fabricare a autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cu mult curaj şi cu o investiţie majoră, ATP Group a abordat acest segment de activitate în 2017, când ideea noului proiect a prins contur. La finalul lunii august 2019, când proiectul însuma peste 15.000 de zile de lucru ale echipei de ingineri, sunt finalizate pe linia de asamblare din Baia Mare primele 10 autospeciale.

Basculanta Truston
ATP TRUCKS – Truston 8×4 Euro VI-D

Cea mai solidă investiție, la propriu. Basculanta este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp. Sarcina utilă nemaiîntâlnită pe piață și componentele din materiale mai rezistente și mai durabile, basculanta Truston te ajută să-ți finalizezi rapid și eficient proiectele.

DETALII TEHNICE

Betoniera Truston

ATP TRUCKS – Truston 8×4 Euro VI-D

Superlativă pe toate planurile ,chiar și pe cele înclinate, betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină. Camionul potrivit, la locul potrivit.

DETALII TEHNICE