Noul Truston

Cu un interior complet restilizat și mult mai confortabil, Noul Truston oferă condiții excelente pentru muncă și condus dar și pentru odihnă.

Consola frontală

Consola frontală ergonomică asigură un control facil al caracteristicilor vehiculului și un câmp vizual excelent. Totul poate fi mai ușor de controlat cu un bord ergonomic.

Culoarea interioară bej

Conceptul de atmosferă capată sens atunci când culoarea bej definește întreg spațiul interior.  Și îl transformă: este prietenos, cald, motivant și oferă confort superior șoferului astfel că oboseala se va instala mai greu.

Lumina ambientală

Lumina ambientală conturează întreg spațiul interior. Munca poate fi frumoasă nu doar grea.

Unitate centrală multimedia

În dotarea standard, unitatea centrală multimedia integrează sistemul de climatizare cu reglaj împreună cu toate comenzile audio/video. În orice condiții meteo, temperatura în cabină este cea corectă iar confortul e la cote înalte.

Spațiul pentru odihnă

Salteaua din spumă cu memorie transformă zona cu pat într-un adevărat spațiu personal pentru șofer. Confortul pentru locuit este completat de rulouri parasolare interioare.

Trapa

Nu e vorba de lux, doar de condiții plăcute de muncă și condus. În configurația standard, cabina Truston este prevăzută cu trapă.

Scaun șofer

Echiparea cu scaun Grammer cu suspensie pneumatică pentru șofer a fost păstrată și în configurația standard a noii cabine Truston. Orientarea spre nevoile clientului a fost, încă de la început, un obiectiv al producătorului.

Spații de depozitare

Spațiul personal, atunci când petreci mult timp în cabină, are un rol esențial pentru starea de bine a șoferului. Dacă totul este organizat și la locul lui, în același timp la îndemănă, șoferul se concentrează ușor doar la ce are de făcut. Acesta are la dispoziție trei compartimente pentru depozitare sub pat, rafturi în zona superioară față și alte diferite suporturi pentru depozitare.