De ce să alegi ATP TRUCKS?

Powered by

Simplitate și eficiență

Robust, de încredere, simplu de manevrat şi întreţinut, TRUSTON transportă mai mult şi te ajută să-ţi finalizezi mai rapid şi mai eficient proiectele.
Suspensie robustă
Suspensii mai bune, deci mai puţin suspans – arcuri cu 11 foi pe faţă şi 13 foi pe spate. Pentru că arcurile sunt cele care trebuie să stea în tensiune şi nu şoferul.
Axa spate 16 t, axe faţă 7,5 t.
Şasiu rezistent
Unde sunt doi, puterea creşte.
Unde sunt două profile în C, unul de 7 mm şi unul de 8 mm, puse unul într-altul, creşte semnificativ şi rezistenţa saşiului.

Cabină ultramodernă

Confort la standardele cele mai înalte: în dotarea standard Truston vine cu scaun cu suspensie pneumatică, pat cu saltea din spumă cu memorie în cabină, trapă. Consola centrală este ergonomică iar interiorul definit de culoarea bej, lumina ambientală și inserțiile tip mahon  propulsează cabina Truston într-un top exclusivist. 

Garanție și service

Orice intervenție în perioada de garanție va fi soluționată în 48 ore, fără programări în service. Economisim timp pentru că la nivel de ATP Group procedurile sunt simplificate în aceste situații și aprobările constructorului se obțin pe loc. Orice informație tehnică ne este disponibilă imediat, ATP Trucks fiind proiectantul și producătorul camionului.
Asigurăm specializarea șoferilor pentru reparații simple. Avem serviciu asistență service 24/7; putem asigura revizia în șantier.

Regional, dispunem de  2 Centre autorizate de service camioane: la Baia Mare și la Oradea.

Mentenanță cu costuri reduse

Avem piesele de schimb în stoc; nu doar produsele consumabile cum se întâmplă în general. La nivel de ATP Group oferim prețuri de producător!

Costurile de mentenanță pe o perioadă de 4 ani sunt situate la un nivel scăzut cu 30% față de media pieței.

Made in Romania
Truston este fabricat în România, colaborând cu furnizori naționali și forță de muncă locală astfel că veniturile rămân în țară.
Versatil și adaptabil
Configurare facilă, adaptată cerințelor clientului, în funcție de aplicația pentru care este prevăzut produsul (construcții civile, construcții drumuri și poduri, cariere de piatră etc.)

Personalizare camion prin schimbarea gamei
de culori/grafici standard, la cerere.

Montaj și personalizare prelată.

Soluții financiare

Produs financiar dedicat:

  • RATA 1.798 euro fără tva (nu include CASCO), avans începând de la 5%;
  • posibilitatea grație până la 6 rate, în funcție de sezon.

Cel mai facil sistem trade-in. Pentru constituirea avansului pentru basculanta sau betoniera TRUSTON pot fi tranzacționate atât autoturisme sau autoutilitare rulate, cât și camioane de transport sau construcții, remorci, semiremorci sau utilaje.

Sistem buy-back pentru autovehicul ATP Trucks: după un an de utilizare, dealer-ul ATP Motors poate prelua finanțarea la nivelul de plată rămas, cu condiția ca ratele aferente primului an să fie achitate la zi. Prin preluarea bunului la nivel de rate plătite, clientul nu are pierderi sau costuri financiare.

(luni – vineri, 8:00 – 16:30)

Politică de confidențialitate

Solicită Ofertă

Politică de confidențialitate